...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

קציצות קינואה וירקות - ללא גלוטןו--- אורית(ה)   25/10/2012 09:52

קציצות קינואה וירקות. מתוך: גליון אוקטובר של "על השולחן"
קציצות צמחוניות נהדרות, טעימות גם חמות וגם קרות.
מתכון של שי לי ליפא.

חומרים ל-20 קציצות:
1 כוס קינואה שטופה ומסוננת היטב
1 בצל קטן קצוץ דק
1 גזר מגורר גס
1 זוקיני מגורר גס וסחוט היטב
4 ביצים טרופות
1/3 כוס קמח אורז
1 כף שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס

לטיגון:
1/4 כוס שמן קנולה


אופן ההכנה:
1. יוצקים ½1 כוסות מים לסיר, מוסיפים קינואה ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות. מעבירים לקערה, מוסיפים את כל החומרים, ממליחים ומפלפלים.

2. יוצרים מהתערובת 20 קציצות דחוסות ופחוסות (חשוב לדחוס את הקציצות על מנת שלא יתפרקו) בידיים לחות.

3. מחממים מחבת טפלון גדולה עם שמן קנולה על להבה בינונית ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד להזהבה. מגישים חם או בטמפ’ החדר.

רוטב טבילה אסיאתי: (מתאים גם ללביבות תירס, נודלס וגיוזה): מערבבים 1/4 כוס חומץ אורז, 1/3 כוס רוטב סויה (ללא גלוטן), כף מירין (ללא גלוטן), כף שמן שומשום, כף רוטב צ'ילי מתוק, כפית ג'ינג'ר מגורר, שן שום קצוצה ואם רוצים - פלפל חריף פרוס דק. אפשר להכפיל כמויות. הרוטב נשמר היטב במקרר.
תמונה להמחשה מן הכתבה.


לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
וואלה! אוכל




כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום חמישי.................ו--- אורית(ה)25/10/2012 07:17

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
חיתוכיות משמש, קוואקר ושקדיםו--- אורית(ה)  
25/10/2012 07:28
מחמצים מוכנים ביוםו--- אורית(ה)  
25/10/2012 07:36
לחמה בעג'ון ו--- אורית(ה)  
25/10/2012 07:41
קציצות קינואה וירקות - ללא גלוטןו--- אורית(ה)   « הודעה נוכחית
25/10/2012 09:52
קציצות תרד וחומוס - ללא גלוטןו--- אורית(ה)  
25/10/2012 09:54
קבב קישואים וטחינת יוגורט ירוקהו--- זהבה ש  
25/10/2012 14:41
ריבועי גבינה ,לימון ואגוזיםו--- גדולה
25/10/2012 15:56



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן