...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

מרק שעועית צהובה קרו--- נאוהבמטבח 30/5/2012 08:53

מצרכים:
שקית שעועית צהובה קפואה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 גזרים מגוררים בפומפיה
2 כפות קמח
3 כפות אבקת מרק עוף
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

בסיר לבשל את השעועית הצהובה עד שמתרככת ולא לשפוך את נוזל הבישול.
בסיר אחר מוזגים קצת שמן ולאדות את הבצל אח"כ להוסיף את הגזר המגורר לערבב היטב עם הבצל ולהמשיך לאדות.
להוסיף את 2 כפות הקמח לערבב היטב, להוסיף לסיר כל פעם קצת מהנוזל מהסיר השני כל פעם קצת ולערבב
להוסיף את השעועית הצהובה שבושלה ולהמשיך לבשל להוסיף סוכר, מלח,
לפי טעם ואת אבקת המרק עוף, להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
עוד כ-20 דקות לבשל את המרק וכשמכבים להוסיף חומץ לפי טעם.

מקררים את המרק ומכניסים למקרר, המרק מוגש קר.





כניסה למערכת  | 
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...............ו--- אורית(ה)30/5/2012 06:46

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת בננות נימוחהו--- הדר
30/5/2012 08:44
מרק שעועית צהובה קרו--- נאוהבמטבח « הודעה נוכחית
30/5/2012 08:53



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן