...המטבח של איה - מתכונים, בישולים, פטפוטים ועוד

עמוד הבית - המטבח של איה
פורום - המטבח של איה
המתכונים של איה
מאמרים במטבח של איה
הקישורים שלי - המטבח של איה
המזווה - המטבח של איה
אודות המטבח של איה
תיבת הדואר - המטבח של איה
חיפוש - במטבח של איה
חיפוש מותאם אישית של
מתכונים לעוגות - המטבח של איה
מתכונים לעוגיות - המטבח של איה
מתכונים לקינוחים - המטבח של איה
מתכונים ללחם ובצקים - המטבח של איה
מתכונים למאפים מלוחים - המטבח של איה
מתכונים לפשטידות וקישים - המטבח של איה
מתכונים למנות ראשונות וסלטים - המטבח של איה
מתכונים למרקים - המטבח של איה
מתכונים לממולאים - המטבח של איה
מתכונים לתוספות - המטבח של איה
מתכונים לחמין ותבשילי קדירה - המטבח של איה
מתכונים לבשר - המטבח של איה
מתכונים לעוף - המטבח של איה
מתכונים לדגים - המטבח של איה
מתכונים למחמצים - המטבח של איה
מתכונים למרינדות, רטבים ומטבלים - המטבח של איה
מתכונים לחגים וארוחות חגיגיות - המטבח של איה
מתכונים לריבות ומרקחות - המטבח של איה

אוסף מתכונים - המטבח של איה
סדנאות והדרכות - המטבח של איה
טיפים שימושי במטבח - המטבח של איה
חנות הצמר של איה




הצטרפו גם אתם לעמוד המטבח של איה בפייסבוק
חפש  
חנות הצמר של איה

תוכן ההודעה

ורניקס (קרעפלאך) תפוחי אדמהו--- פנינהט   23/5/2012 17:13


ורניקס (קרעפלאך) תפוחי אדמה

החומרים:
לבצק:
2 כוסות קמח רגיל
כוס מים רותחים
1 חלמון
חצי חב’ מרגרינה

למילוי תפוחי אדמה:
1 ק"ג תפוחי אדמה
2 בצלים גדולים
שמן לטיגון

ההכנה:
הבצק:
בקערה, שמים את הקמח והמרגרינה. שופכים מעל את המים הרותחים ומערבבים במהירות. כשהעיסה מתקררת מעט, מוסיפים את החלמון, ומערבבים לקבלת בצק אחיד.

הכנת מילוי תפוחי אדמה:
קולפים את תפוחי האדמה, ומבשלים עד לריכוך, ומועכים לפירה. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה, מוסיפים לפירה את הבצל המטוגן עם השמן, מלח, פלפל.

מרדדים את הבצק דק מאד על משטח מקומח, או במכונת פסטה חורצים עיגולים בבצק בעזרת כוס מקומחת. את העיגולים ממלאים במלית ומקפלים ל – 2 מהדקים את הקצוות. מרתיחים בסיר מים עם מלח, ושופכים פנימה בעדינות את הכיסונים (כל פעם כמות של בערך 10 כיסונים כדי לא להוריד את חם המים). כשהם צפים, מוציאים מהמים, מסננים, מניחים על צלחת הגשה ובוזקים מעל בצל מטוגן עד שחימות ומעט שמן מהטיגון

התמונה מאד ישנה ולא מוצלחת באמת אנסה לזכור לצלם השנה לפני ההגשה לשולחן תמונה חדשה




לחץ להגדלה


קישורים נלווים:
ורניקס תפוח"א




כניסה למערכת  |   | בקר באתר שלי
 

עץ ההודעה

 
מבחר מתכונים - ליום רביעי...................ו--- אורית(ה)23/5/2012 07:02

(ללא תוכן)


סגור הודעה |  כניסה למערכת  | 
עוגת גבינה ופירורים ו--- יפנית  
23/5/2012 09:54
עוגת גבינה שושיו--- פנינהט  
23/5/2012 11:35
עוגת גבינה עם דובדבניםו--- גדולה
23/5/2012 11:36
סלט קרפצ'יו דלעת ו--- איה  
23/5/2012 13:54
ורניקס (קרעפלאך) תפוחי אדמהו--- פנינהט   « הודעה נוכחית
23/5/2012 17:13



עוגות | לחם ובצקים | פשטידות | מרקים | תבשילי קדירה | בשר | עוף | מאכלי חגים | ריבות ומרקחות | עוגיות

עמוד הבית | המתכונים של איה | פורום - המטבח של איה | הקישורים שלי | המזווה | תיבת הדואר



























































































































































  עיצוב והקמה: איה גולן. פיתוח: InterTK © כל הזכויות שמורות לאיה גולן